Lyxiga Sängkläder, Kroppskuddar och Tyngdtäcken av svalkande Bambu och krispig Egyptisk Bomullssatin

Hos Beckasin hittar du olika typer högkvalitativa sängkläder av egyptisk bomullssatin och bambusatin som håller femstjärnig hotellstandard. Våra sängkläder är tillverkade av Mosobambu och långfibrig, finkammad egyptisk bomull – ekologisk och rättvisemärkt av högsta premiumkvalitet.
Combat gym bag camo bodybuilding workout training iron tanks crossfit shoulder training female bodybuilding in south africa, female bodybuilding diet and workout plan – mahanakorn unity thailand

Pelaa, voita, pidä hauskaa meidän – https://galaxyno.fi/. Rekisteröidy ja aloita voitto!

Utöver sängkläder i egyptisk bomull och bambu består vårt sortiment av tyngdtäcken, kroppskuddar och madrasskydd. Även Beckasins duntäcken och dunkuddar har snabbt blivit mångas storfavoriter. Vi jobbar med egna designers och har inga mellanhänder vilket garanterar produkter i prisvärd lyx som alltid är av högsta kvalitet.

Exklusiva sängkläder av finaste bomullssatin

Hos Beckasin förstår vi oss på vikten av vackra sängkläder. Femstjärniga hotell så som ”The Beverly Hills Hotel” Los Angeles, ”The Plaza” New York, ”The Bristol” Paris, och “The Dorchester” London är alla stolta över kvalitén på sina bäddtextilier som tillverkas av långfibrig bomullssatin. Nu gör Beckasin det möjligt för dig att njuta av samma femstjärniga hotellyx 365 nätter om året hemma i din egen säng.

Exklusiva sängkläder med “sova-gott-garanti”

Beckasins premiumsortiment omfattas av vår ”sova-gott-garanti” vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle sova gott i våra sängkläder. Läs mer om våra löften här!

Beställ tryggt och enkelt med fri frakt (vid köp över 500 kr) och få dina sängkläder i prisvärd lyx, levererade till dig i en elegant förpackning.

Worldwide deliverySäkra och flexibla betalningar med SVEA

Worldwide deliverySnabba klimatsmarta leveranser och fri frakt från 500 kr

Worldwide deliveryKundservice Tel 0381-391 06

MEST POPULÄRT JUST NU

MILJÖ – KVALITET – OMTANKE

Du kan sova med gott samvete

Beckasin Miljö

Miljö

Vi lägger stor vikt vid att våra produkter ska vara snälla mot miljön och inte innehålla några skadliga kemikalier, därför är all vår textil certifierad enligt OEKO-TEX. Vi är också stolta över att kunna triumfera med andra certifieringar så som FairtradeGOTS och Ecolabel.

Beckasin Kvalitet

Kvalitet

Vi anser att prioritering av kvalitet är nyckeln till framgång. Ett effektivt och strukturerat kvalitetsarbete är en självklarhet för oss så väl som hos våra underleverantörer. En viktig aspekt för hållbar textilproduktion är långsiktiga samarbeten i alla led från odling till produktion.

Beckasin Omtanke

Omtanke

Arbetsmiljön är viktig för oss. Hållbarhet innebär att vi tar ansvar för miljö, människa och ekonomi i hela vår värdekedja. Vi arbetar med att minska vårt klimatavtryck när det gäller produktion, transporter och förpackningar. Nära samarbete säkerställer att arbetsförhållandena är goda för textilarbetarna.

Bäddat för Romantik

Bädda din säng med romantiska påslakan och örngott i krispig vit bomullssatin, stilrent eller med klassiska detaljer. Från Beckasin hittar du underlakan, örngott och påslakan i certifierad egyptisk bomullssatin med en trådtäthet på 400-1000 tc.

Kvalitet & Känsla Det gör hela skillnaden

En anledning till varför vissa tyger ”andas” sämre än andra beror på att de innehåller små luftfickor mellan de enskilda trådarna som skapar värmeisolering. Bomullssatin med långa, fint spunna fibrer kan vävas mycket tätt. Det eliminera luftfickor och man kan därigenom undvika den obekväma, svettiga känslan vi tenderar att associera med låg andningsförmåga.

Həyatınıza rəng qatmaq istəyirsiniz? mostbet az yukle esports-a mərc edin və mərcinizin haqlı olduğu anlardan həzz alın.

EKOLOGISK OCH RÄTTVISEMÄRKT TEXTIL SOM BIDRAR TILL EN BÄTTRE VÄRLD FÖR BÅDE MILJÖ OCH MÄNNISKOR

Sov med Gott Samvete

SOV GOTT & VAKNA UTVILAD MED ETT

Tyngdtäcke

Ett tyngdtäcke gör att man finner ro att slappna av, somnar lättare och sover bättre. Med forskning och medicinsk erfarenhet som bakgrund är Beckasin den första aktören i Sverige som kombinerar vetenskapen kring tyngdtäckets effekt med högkvalitativa och naturliga material.

Tyngdtäcke för barn
LUGN OCH RO MED ETT

Tyngdtäcke för barn

Vi har även Tyngdtäcken för barn från 6 månader. Tyngdtäcket hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känsla av att omfamnas – liknande en varm kram. Tyngdtäcket dämpar stress och ger avslappning. Lindrar oro vid lätta och svåra sömnproblem.