Integritetspolicy Beckasin.se

Personuppgifter

Beckasin.se som ägs av IREKO Eksjö AB (nedan benämnd som IREKO/vi) värnar om din personliga integritet både som webbplatsbesökare och kund. Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information IREKO samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

IREKO Eksjö AB org.nr. 556776-8020 (IREKO/vi/företaget) Hässelåsgatan 9, 575 36 Eksjö, 0381-77 99 72 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på webbplatsen genom cookies. De personuppgifter som IREKO behandlar är ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer (vid betalning mot faktura) och IP-nummer.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Uppgifterna kan användas för identifikation och att uppnå betalning eller annan fullgörelse. Personuppgifterna kan då även komma att samköras med uppgifter från andra register t.ex. kreditupplysningsregister. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till kronofogdemyndigheten eller domstol. Ditt personnummer kommer också att behandlas på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysningssyfte.
Uppgifterna kan användas för direktmarknadsföring, nyhetsbrev samt för statistikändamål per post, sms och e-post samt för marknadsföring och information via telefon om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund.
Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till att dina personuppgifter överförs till land utanför EES.
Om hela eller delar av företagets verksamhet säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Tillgång till de utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda identifieras för åtkomst.
IREKO använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Om du samtyckt till att vara registrerad/kund hos IREKO sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dem. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Dina uppgifter lagras dock så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra företagets åtaganden gentemot dig t.ex. för att uppfylla leverans och garantiåtaganden.

Tillgång till uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Du har enligt gällande personuppgiftslagstiftning rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på Webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post.
IREKO vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till IREKO förändras t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller telefonnummer vänligen lämna IREKO korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till info@ireko.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.
Dina personuppgifter behandlas inte för ändamål som rör direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen exempelvis den som rör direkt marknadsföring.
Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart webbplatsen. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att IREKO inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Ändringar i Integritetspolicy

IREKO förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

Cookies

Mer information om hur vi använder cookies hittar du här.