NJUT AV FEMSTJÄRIG HOTELLYX

365 nätter om året

Hos Svensk Bäddtextil förstår vi oss på vikten av vackra sängkläder. I den kreativa processen och framtagningen av våra produkter strävar vi alltid efter perfektion och låter vårt skandinaviska arv lysa igenom. Femstjärniga hotell så som ”The Beverly Hills Hotel” Los Angeles, ”The Plaza” New York, ”The Bristol” Paris, “The Dorchester” London är alla stolta över kvaliteten på sina bäddtextilier som tillverkas av finaste bomullssatin. Nu gör vi det möjligt för dig att njuta av samma femstjärniga hotellyx 365 nätter om året hemma i din egen säng.

WEBBSHOP

MILJÖ – KVALITET – OMTANKE

Du kan sova med gott samvete

“Kunden i fokus! Beställde ett tyngdtäcke som visade sig vara för lätt. Ringde in och fick hjälp med både rådgivning och byte. Behövde inte göra skvatt mer för att snabbt få hem ett tyngre täcke med retursedel. Super!”

Jonny

“Extremt snabb leverans. Fantastisk kvalitet med en trådtäthet man inte hittar ens hos något annat känt varumärke. Jätteglad att vi upptäckt Beckasin, så att även vi som privatpersoner kan njuta av lyxig hotellkvalitet! Väldigt imponerande med de proffsiga instruktionerna om hur produkten med fördel skall tvättas. Vi är överraskande kanonnöjda med kvalitén men också med det fantastiska priset.”

Per Larsson

“5 av 5 stjärnor! Sidan var lättnavigerad, mycket bra och relevant information. Jag hittade snabbt det jag var ute efter. Utcheckningen gick lika strålande med Klarna som betalningsalternativ. Supersnabb leverans på 2 dagar från det att jag beställde varan. Täcket jag beställde var helt enligt förväntan och beskrivning. Ypperligt hög kvalité som kommer vara i många år framöver. Bara plus på min order från Beckasin!”.

Ylvalie