MINIMALISTISKT OCH STILRENT

Exklusiva sängkläder
– eleganta och perfekta i sin utformning

Idén till Beckasins exklusiva sängkläder kom till en varm vårdag i Maj då Mattias Johansson, grundaren av Svensk Bäddtextil tillbringade några nätter vid The Plaza Hotel på Manhattan i New York. Det var hotellets exklusiva bäddtextil som inspirerande till det som kom att bli varumärket Beckasin. När Mattias kom tillbaka från sin resa började han leta efter samma typ av exklusiva sängkläder som de hade på hotellet. Mattias upptäckte att det fanns ett tomrum på marknaden för den här typen av exklusiva sängkläder. Det var något som saknades, och vi på Beckasin vill nu fylla den luckan genom att erbjuda prisvärda exklusiva sängkläder av hotellkvalitet.

Sakta men säkert tog våra sängkläder form. De ska vara krispigt vita, eleganta och perfekta i sin utformning. Sängkläderna är minimalistiska och stilrena utan överväldigande färger eller detaljer som tar över.

Exklusiva sängkläder i Egyptisk bomull från Beckasin

Beckasin har som idé att till ett tillgängligt pris ta fram olika typer av exklusiva sängkläder av internationell premiumkvalitet som håller femstjärnig hotellstandard. Vårt sortiment består inte bara av sängkläder i Egyptisk bomull, täcken och kuddar utan också badrumstextilier, tyngdtäcken och kroppskuddar. Vi jobbar med egna designers och har inga mellanhänder vilket garanterar produkter i prisvärd lyx som alltid är av högsta kvalitet.

Exklusiva sängkläder av hotellkvalitet
LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER

Sov Gott & Vakna utvilad Du kommer känna skillnad

Hos Beckasin förstår vi oss på vikten av vackra sängkläder. Femstjärniga hotell så som ”The Beverly Hills Hotel” Los Angeles, ”The Plaza” New York, ”The Bristol” Paris, och ”The Dorchester” London är alla stolta över kvalitén på sina bäddtextilier som tillverkas av långfibrig bomullssatin. Nu gör Beckasin det möjligt för dig att njuta av samma femstjärniga hotellyx 365 nätter om året hemma i din egen säng.
TILL WEBBSHOPPEN

NU SÖKER VI

Återförsäljare

Det kan vara samarbeten med återförsäljare som driver egen fysik butik eller webbshop, marknadsföring av våra exklusiva sängkläder, kroppskuddar, och tyngdtäcken eller någon annan slags företagsrelaterad sak.

Kontakta oss för att bli återförsäljare

VI VÄLKOMNAR

Samarbeten

Vi på Beckasin tycker det är kul med samarbeten. Om du är bloggare, företagare eller bara har ett stort intresse av våra produkter och skulle vilja samarbeta med oss, Hör av dig. Vi är alltid öppna för nya innovativa samarbeten!

Kontakta oss för samarbeten