NJUT AV FEMSTJÄRIG HOTELLYX

365 nätter om året

Hos Svensk Bäddtextil förstår vi oss på vikten av vackra sängkläder. I den kreativa processen och framtagningen av våra produkter strävar vi alltid efter perfektion och låter vårt skandinaviska arv lysa igenom. Femstjärniga hotell så som ”The Beverly Hills Hotel” Los Angeles, ”The Plaza” New York, ”The Bristol” Paris, “The Dorchester” London är alla stolta över kvaliteten på sina bäddtextilier som tillverkas av finaste bomullssatin. Nu gör vi det möjligt för dig att njuta av samma femstjärniga hotellyx 365 nätter om året hemma i din egen säng.

Läs mer om fördelarna med egyptisk bomull här

MILJÖ – KVALITET – OMTANKE

Du kan sova med gott samvete

Miljö

Vi lägger stor vikt vid att våra produkter ska vara snälla mot miljön och inte innehålla några skadliga kemikalier, därför är all vår textil certifierad enligt OEKO-TEX. Vi är också stolta över att kunna triumfera med andra certifieringar så som FairtradeGOTS och Ecolabel.

Kvalitet

Vi anser att prioritering av kvalitet är nyckeln till framgång. Ett effektivt och strukturerat kvalitetsarbete är en självklarhet för oss så väl som hos våra underleverantörer. En viktig aspekt för hållbar textilproduktion är långsiktiga samarbeten i alla led från odling till produktion.

Omtanke

Hållbarhet innebär att vi tar ansvar för miljö, människa och ekonomi i hela vår värdekedja. Vi arbetar med att minska vårt klimatavtryck när det gäller produktion, transporter och förpackningar. Löpande kontroller och certifieringar säkerställer att arbetsförhållandena är goda för textilarbetarna.

  • Sova-Gott-Garanti

Beckasins sängkläder omfattas av vår ”sova-gott-garanti” vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle sova gott i våra sängkläder inom 14 dagar. Läs mer om våra löften här!

  • Säkra betalningar

Hos Beckasin betalar du snabbt och säkert med Svea. Du väljer själv om du vill betala direkt med kort eller Swish, mot faktura eller dela upp betalningen.

  • Fri frakt

Fri frakt på paket till ombud för beställningar över 500 kr. Vi skickar med Schenker Privpak och leveranstiden är endast 2-3 vardagar. Vi erbjudet även hemleverans till din dörr mot ett mindre tillägg.

  • Premiumprodukter

Bomullskvalitén varierar mellan olika odlingsområden. Endast den bästa bomullsråvaran används vid tillverkning av våra produkter.

Lämna ett svar